Behandeling, product en tarief

Volledig Persoonsgerichte Hand & Nagelverzorging


In het uur dat ik aanwezig ben, maken we kennis en is er aandacht voor jou en bespreken we je wensen. Mijn behandeling kan niet bestaan zonder deze persoonlijke verbinding. Uiteraard mag je de aangegeven wensen tussentijds wijzigen, want het is jouw moment! 


Voor dit geheel reken ik totaal € 48,50*


Wat bied ik aan:

- Analyseren van de nagels
- Verzorgen van de nagelriemen
- Verzorgen van de nagels
- Vijlen van de nagels
- Aanbrengen van een handcreme en 
  het geven van handmassage
- Polijsten van de nagels of
- Aanbrengen van een Base-coat op de nagels
- Aanbrengen van een lak op de nagels (kleur of naturel)
 
- Omdat het een aanvulling is op de dagelijkse zorg is het voor mij vanzelfsprekend dat er ook alleen behoefte kan bestaan voor een basis verzorging van de nagels en handen. Voor mij maakt dit geen verschil en zal de persoonlijk aandacht voor u hetzelfde zijn. 

Producten:

Bij de behandeling worden uitsluitend producten die de nagels en de huid respecteren gebruikt.
Voor de nagels gebruik ik lak welke voor 83,5% is samengesteld uit biogebaseerde ingrediënten zoals silicium.
Daarnaast wordt de oude nagellak verwijderd met 100% natuurlijke remover-olie, welke geen aceton bevat en een zeer zachte en vriendelijke geur heeft.
De handcrème is afgestemd o
m de kwetsbare huid, als gevolg van b.v. behandelingen en kuren, te verzorgen.


* Dit bedrag is exclusief reiskosten
  (buiten Ermelo reken ik hiervoor 0,28 per kilometer) 

Maatwerk:

Mocht je belangstelling hebben in maatwerk voor jouw zorginstelling dan kom ik graag met je in contact om samen de mogelijkheden te verkennen..