Over mij


Het leven; dat maakt mij nieuwsgierig. Ik raak geboeid door de gebeurtenissen die op ons pad komen, wat het met ons doet en hoe we hier als individu mee omgaan. Daarbij ben ik gezegend met een dosis optimisme, humor, nuchterheid, relativeringsvermogen en vertrouwen. Maar ook ik ken de levensgebeurtenissen die op ons pad kunnen komen en weet wat verlies en rouw betekent. Het verlies van een dier hoort hier mijns inziens ook bij.


Ook het verlenen van mantelzorg is mij niet onbekend, met aan de ene kant die voldoening; maar aan de andere kant de impact die dat kan hebben op onszelf als mens en op onze omgeving.


Ik ben geboren (1970) en getogen in Utrecht als jongste van 5 broers en 1 zus en de liefde heeft ervoor gezorgd dat ik inmiddels al tientallen jaren met veel plezier in Ermelo woon. In 2020 ben ik getrouwd met Thijs en samen zijn we verknocht aan onze hond Floortje en onze poes Gajes.


Mijn hart heeft meerdere luikjes. Al jaren werk ik vol passie binnen het UMC Utrecht als adviseur. Maar ik heb ook een ander luikje van mijn hart geopend door een eigen onderneming te starten onder mijn eigen naam 'Ester Spelbos'. Dit heb ik zo gekozen omdat het voor mij staat voor directe verbinding, puurheid en essentie van waaruit ik mijn werk kan en wil doen.Relevante Opleidingen* Haptonomie & Communicatie,

   Academie voor Haptonomie (2012)


* Stervensbegeleiding,

   Nederlands Instituut voor Stervensbegeleiding (2022)


* Complementaire Hand en Voetmassage

   Touch For Care (2022)


* Manicure

   Hand en Nagelverzorging

   Pathologie en Anatomie

   Amice (2023)